Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Stadsbrouwerij Kampen biedt u de volgende betaalmogelijkheden:
– iDeal
– Overboeken (duurt 1 dag langer binnen Nederland)

Alle betalingen vinden plaats is een beveiligde omgeving. Na de betaling ontvangt u een orderbevestiging per mail, het is daarom in uw belang dat u het correcte e-mailadres opgeeft bij uw gegevens. De orderbevestiging is geen bewijs van betaling! Op het moment dat de betaling door ons is ontvangen ontvangt u een factuur en gaan wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken.

Indien u vragen heeft over uw betaling, kunt u contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar info@stadsbrouwerijkampen.nl. Als u al over een bestelnummer beschikt, geef deze dan gelijk door zodat we direct de juiste gegevens erbij kunnen pakken.

Hoelang duurt het voor jullie mijn betaling ontvangen?
Betalingen worden verwerkt binnen 15 minuten mits u heeft gekozen voor overboeken. Binnen Nederland zal een overboeking binnen 24 uur verwerkt worden.

Kan ik achteraf betalen?
Bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

Zijn de prijzen inclusief BTW?
De prijzen op de website zijn altijd inclusief BTW, op de factuur vindt u het betaalde Btw-bedrag terug.

Aanpassingen aan uw bestelling

Indien u iets wil aanpassen aan de bestelling, kunt u dit aanvragen per mail via info@stadsbrouwerijkampen.nl waarin u het ordernummer en de aanpassing vermeldt. Een aanpassing is alleen mogelijk direct na plaatsen van uw bestelling en tijdens kantooruren. Helaas kunnen wij u de mogelijkheid niet garanderen.